W dzisiejszych czasach skuteczny link building i kampanie PR-owe wymagają czegoś więcej niż tylko masowego dodawania tekstów na przypadkowe, "martwe" strony. Klienci agencji marketingowych i domów mediowych oczekują jakości, widoczności oraz publikacji w miejscach, które gromadzą rzeczywistą i zaangażowaną społeczność. Jako twórcy internetowi musimy wyjść tym potrzebom naprzeciw.
Nazywam się Paweł Zdziech, jestem pomysłodawcą oraz właścicielem portalu StopWindykacja.pl. Dziś oficjalnie zapraszam agencje marketingowe, freelancerów SEO oraz specjalistów ds. PR do stałej, przejrzystej i obustronnie korzystnej współpracy partnerskiej.
Dlaczego StopWindykacja.pl to idealne miejsce dla Twojego klienta?
Projektując architekturę i rozwijając portal, od początku przyświecał mi jeden cel: stworzyć miejsce rzetelne, szybkie w działaniu i, przede wszystkim, niosące realną wartość dla użytkowników poszukujących wsparcia i informacji. Nasz blog tematyczny i forum to przestrzenie, w których na co dzień toczą się żywe dyskusje.
Dla Państwa klientów oznacza to dostęp do precyzyjnie sprofilowanej grupy docelowej. Publikując artykuł sponsorowany na łamach StopWindykacja.pl, macie pewność, że trafia on prosto do osób faktycznie zainteresowanych usługami z branży:
-
Finansowej
-
Prawnej
-
Ubezpieczeniowej
-
Zarządzania długiem i prawem konsumenckim
Prosty i uczciwy model rozliczeń: Twój sukces to nasz sukces
Wielokrotnie analizując rynek wydawniczy, zauważyłem, jak uciążliwe bywają skomplikowane systemy prowizyjne, ukryte opłaty czy długotrwałe negocjacje. Wierzę w proste, inżynieryjne podejście do biznesu. Dlatego przygotowałem model współpracy oparty na pełnym partnerstwie.
Proponuję dodanie portalu StopWindykacja.pl do Państwa stałej bazy mediów. Kiedy Państwa klient zdecyduje się na publikację materiału w moim serwisie, dzielimy się zyskiem w przejrzystym układzie 70/30:
-
70% kwoty trafia do mnie jako wydawcy (co pozwala na dalsze opłacanie szybkich serwerów, rozwój funkcjonalności bazy danych i utrzymanie wysokiej jakości portalu).
-
30% kwoty zostaje u Państwa w ramach czystej prowizji za pośrednictwo i obsługę klienta.
Co to oznacza w praktyce? Poszerzacie Państwo swoje portfolio o wartościowy serwis, zyskując potężne narzędzie do działań link buildingowych i PR-owych, nie ponosząc przy tym żadnych kosztów wstępnych ani abonamentowych. Zarabiacie na każdej zrealizowanej publikacji, mając pewność, że tekst zostanie opublikowany terminowo i zgodnie ze ścisłymi wytycznymi technicznymi.
Transparentność to podstawa zaufania
Cenię otwarte karty. Jako twórca portalu, który na co dzień zajmuje się kodem, wydajnością i architekturą stron, lubię opierać się na twardych danych. Nie obiecuję gruszek na wierzbie – udostępniam konkretne, mierzalne informacje.
Wszystkie kluczowe dane dotyczące serwisu są u nas zawsze w pełni jawne i dostępne "od ręki". Przed podjęciem decyzji zachęcam do sprawdzenia naszych aktualnych wyników na stronie: 👉 Statystyki serwisu StopWindykacja.pl
Zależy mi na tym, aby specjaliści SEO i PR mogli w kilka sekund ocenić potencjał zasięgowy naszego serwisu dla swojego konkretnego projektu.
Jesteśmy otwarci na dialog
Doskonale rozumiem, że każda agencja SEO, każdy dom mediowy czy niezależny wydawca ma swoją specyficzną politykę działania i własne modele rentowności. Jeśli zaproponowany podział 70/30 z jakiegoś powodu nie wpisuje się w Państwa ramy operacyjne – nic straconego.
Jestem przedsiębiorcą otwartym na konstruktywne negocjacje. Głęboko wierzę, że najważniejsze to rozpocząć dialog. Wspólnie z pewnością zdołamy wypracować warunki i strukturę współpracy, która będzie satysfakcjonująca i zyskowna dla obu stron.
Zróbmy razem coś dobrego (i opłacalnego)
Cyfrowy świat opiera się na sieci kontaktów i wzajemnym wsparciu. Zapraszam do przetestowania takiej formy kooperacji. Dodajcie StopWindykacja.pl do swoich arkuszy i platform dla klientów, i sprawdźmy, jak nasze medium sprawdzi się w Waszych kampaniach.
Będę wdzięczny za krótką informację zwrotną (w wątku lub wiadomości prywatnej), czy byliby Państwo otwarci na tego typu współpracę. W razie jakichkolwiek pytań technicznych, merytorycznych lub biznesowych – pozostaję do pełnej dyspozycji.
Porozmawiajmy o biznesie!
Z wyrazami szacunku,
Paweł Zdziech
Właściciel i Twórca portalu StopWindykacja.pl